Friday, July 6, 2012

Cameroon Hingland!!!

Alaaa.....dh basi le nk hupdate gambor g Cameroon Hingland ni:-)
tp nk nunjuk jugak ke u oals semua....
propa le sangat kan??
memandangkan anak2 saya tak pernah jejak kaki pon ke Cameroon Hinglands ni, so...ktorg plan bawak le jugak buadak2 ni ke sana time cuti skul aritu!! saya sendiri last panjat ke sini pd tahun 2006 kut!!
meh layan.....


at Kebun Strawberry YZ Agro Farm...
satu2nya kebun org melayu!! lain kebun semua Cha Ya Nun Alif!!

 

ko nk telan strawberry gitu je ke bang?? basuh dulu daaaa....hehehe

hahaha...ini gambar hasil tangkapan hero saya si Rafiq....ok gak lee:-)


hada masa korang berdua ni amik gambor nk je berpeluk2!!!

 
ermmm.....balik dh x sabor nk cicah strawberry ni ngan cokelat!! hehe


tingginya ko lompat dik!!!

 
haaa.....gambar ni pon sama! si Rafiq yg ambilkan.
 tp gaya dia pegang camera tu yg buat ktorg suka!!

yg ni plak hasil bidikan si abg Haziq!! ok jugek laaa....

peace yoooo!! my heroooooooooooo

lagi hasil tangkapan Rafiq!!!


kita enjoy!!!


aksi si Rafiq!!


kenapa muka mu gitu bang?? pose dh seksi....hihi


Rafiq si lebor!!!

seronok korang ye....xmo balik??

 
Rafiq rajin benar nk ambil gambor!!


ibu nak menyoping teh yeee!! balik nk mengeteh ngan ayah!! hehe


tetap gak nk posing walau hidung,muka,perut semua dh kembang setaman!! aduhhh2!!

OK....abis sudeee!! sekian......




3 comments:

KhaiRin : anies said...

tembam nyer u mak cik ;-)

DORAWANTAN said...

wow mak buyung tetap cantik~

MaZnie said...

Rin, skrg ni lg b'tambah tembam!! huahuahua...

Dora...Time buyung tetap rasa x cantik. buruk benor org perok kata!! hehehe