Thursday, June 7, 2012

Universal Studios Singapore

Hajat untuk pergi ke Universal Studios akhirnya tercapai jua....
layan je tengok gambar-gambar posing kitaorg sekeluarga ek!!
ce ke dauttt!!!!

Finally, our family go to Universal Studio Singapore! Hoyeiii....
26 May 2012 in memories!!!






9.30am dh tiba di USS



Opkos le posing dulu before check in!!
muka si abang dah kelat x sabar dah nk masuk ke dalam....hehe



dah check in:-)
Sibuk je korang cari Map kan?? pandai pon!!

uiitt...teruja benor si ayah ngan adik yer??



happy je muka abang Haziq :-)
Ingat ibu & ayah nk belikan Toy kucing Push in Boot tu?? idok ler...
reganya je 20++ Singapore Usd tau!!




at area New York City!!
ibu jalan ngan adik angkat korang ye!! hehehe




Transformer area!!


Rugi betul Ayah, Abg & Adik x beratur  tengok Movie 4D Transformer tu!!
 tp nk beratur je dh sejam!!
moh le cari game lain dulu!!!


bestnyer:-)


korang berani naik ini??
 uiii....kalau saya naik, kompom anak dlm perut ni jadi warga Singapore!!
bersalin kat ataih tu jugak ler...
En.Usben pon konon2 nak naik...last2 kecut tel@q gak!! hehehe



Anak-anak x lepas masuk.... Adik & Abang x cukup tinggi!
Dengarnya game dalam Mummy ni Advanture jugak!!
ibu dah memey x dpt masuk!! huhu


game utk korang camginilah!! hehehe.
naik kuda keliling Taman Dinasour ni jelah ye:-)


tersengeh-sengeh ye ko dik??  
jeles ibu....dok luar jelah jaga beg korang!! hehehe


posing le ngan kawan2...K.Ani & K.Ana:-)


Hero Mummy The Returns!!
mana ntah diorg jumpa mamat ni leh bawak ke Singapore!! hehehe


Jurassic Park time!!!
Abg Haziq dah teruja sangat nk g tempat ni!!


Aummmm!!!


haa....game pusing2 ni ibu leh le naik!! best kan dik??


Untuk game ni basah lenjun Ayah, Abang & Adik dibuatnya!!
Advanture abis!!


happy je muka abang....dah dapat botol ayor Dinasour ni!
tumble ni je US19.90 for pc


Lunch time @ Food court dalam USS ni je.
sepinggan nasi ayam US11.90...refill ayor US2.00.
kena anak ramai?? huhu


time to Far Far Away!!!


Istana Shrek ...


possing!!!





Tabik hormat from Ayah & Adik!!!


Abang muka kelat balik coz nk beli souvenior pen 'bodo' yg rega US11 tu!!
buat ibu & ayah ilang selera makan tau!! hehehe


ibu posing jelah ngan kawan2 netball ni ye!! huhu
itu je pon yg activity ibu leh buat!!! hehehe

Wow!! Si Model yg bergaya ngan kaca mata itamnya...hehehe


Kung Fu pandaaaa!!!


OK....Balik time!!
dah x larat kaki kitaorg ni nk melangkah masuk utk game2 yg x sempat nk masuk tu....letih wooo!! ingat time 10.00am ~ 4.00pm tu cukup?? rupa2nya....dh x dayo nk jalan beb!! anak-anak pon dh letih sangat!! Consulsion nyer...memang seronok le! rugi sangat2 time ngandung ni kalo g...semua activity terbatas. Lagi saya nk pesan....kalo ada anak kecik pon jangan le bawak....terbatas jugak!!! hehehehe



Abissss sudaaaaaaaaaaaaa:-)






2 comments:

KhaiRin : anies said...

x sesak ke? sy dgr time cuti tiket seme sold out!
kalu mcm tu, sy nk pegi la sebelum preggy n ada anak nk enjoy puas ;-)


p/s ole2 USS ada kn utk sy? ada kn? hehehe

MaZnie said...

Ermmm...kebetulan time ktorg g tu 1st day cuti sek. myb orang baru nk turun JB/Sgapore. x sesak sgt la manusianya. Betul....time preggy rugi benor g! byk aktiviti t'batas. hehehe

Ole2?? utk diriku sendiri enggak ada Rin.beli utk anak je...hihi