Tuesday, June 5, 2012

Cuti-Cuti Sekolah!!

Assalamualaikum & Gud Mornig semuanya:-)


Masih lagi dalam mood 'Bercuti Sekolah'. Pada korang yang dh ada anak2 bersekolah memang le excited nk amik cuti kan? Alasan nk bawa anak2 berjalan....Saya dah ambil cuti awal seminggu cuti persekolahan hari tu...wakakaka!! berdesup je terjah system nk apply cuti sekolah dulu. Nasib la bos sporting abis...utk minggu ke-2 ni bos saya lak bercuti!! horey!!! syhhhhhh:-) jgn cite ngan org tau!! hehehe


nantilah...kalau rajin saya datang saya akan story lebey tempat2 kami sekeluarga g time cuti sekolah aritu beserta ngan gambar2 yg menarik!!

26 May 2012


27 May 2012


28 May 2012

Awesome!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

KhaiRin : anies said...

JJCM ya?

MaZnie said...

JALAN-JALAN, ABIS DUIT!! hehehehe

Puan Fadil said...

wah2 singapore tu.. baru ingat nk g ujung tahun ;)

Mrs. Norrie said...

wah dasat sehari satu tmpt nih....

MaZnie said...

Norie : tu namanya lepas gian berjalan! hehehe

Zira : Best...pegi kalo bawak ank ko yg kecik tu rasanya byk tmpt x lepas dia nk main & masuk!! aku pn rugi....ngandung xleh nak main gak! anak2 & laki aku je yg terjah!!