Friday, October 14, 2011

Friday!!

Salam Sumaat Semua:-) ceria tak arini??


Hari Sumaat@Friday selalunya time break lama kan? salah satu sebab memberi peluang kepada kaum lelaki untuk menunaikan tanggungjawab Solat Jumaat. So,bagi kita2 kaum wanita yg bekerja di opis2 ni... waktu senggangnya lama kan?? ada la dlm 2 jam gitu:-)


Cam korang (kaum wanita aje ok!!) selalu waktu lunch tghari Sumaat tu buat hapa?? adakah :-


A. Soping
B. Lunch kat Restoran Secret Resepi
C. Layan citer Korea
D. Tiada sangkut paut dgn di atas


Macam saya ikut (3M) mood, masa & money. Kalau ada mood, leh lepak ngan kawan2 makan kat luar. Kalau ada masa barulah best kita nk bergosip lama ngan kawan2 kan? & kalau ada money....barulah best nk sopingnya!! hehehe. Bak kata Mr.Usben, nasib baik le compny korang ni terletak jauh dari SOGO, MidVelly, Pavillion, KLCC semua tu...kalau tak, mau mati kering sbb duit gaji abis ke situ je. Paling dekat dgn company saya ni cuma Mydin Mall USJ,The Summit,PKNS,Alam Sentral,SACC Mall & bla...bla...bla. Nasib baik la urat soping saya belum putus!! kalau urat tu putus....kompom le lebam poket usben saya nk tanggung!! hehehehe. kalau gaji laki besau takpe!! 

kompom poket suami korang lebam kalo camgini le sopingnya!! hehehehe

So, moralnya ....Tagline utk diri saya 'belanjalah secara berhemah....ingatlah orang yg tersayang!! waaaaaa.....cam bagus je kan?? hehehe...

ok...jumpe lagi:-)

2 comments:

KhaiRin said...

sy time lunch hour blk umah = zzzzzzz (opis sblh umah je)

MaZnie said...

wow...bestnya!! kalo saya pon akan balik umah zzzzzzzzzz gak! untungnya opis sblh umah!! ntah2 opis sendiri kan?? hehehe