Monday, June 20, 2011

Selamat Hari Bapa


Belum terlambat rasanya utk saya mengucapkan Selamat Hari Bapa kepada seluruh bapa-bapa di muka bumi ini & juga my FIL. Terutama kepada en.usban Mr.KhairulAzli B Osman kerana menjadi seorang bapa yg hebat:) wah....hebat giler! hehehe. dah puji tu paham2 jelah ye Sayang. (kut2 boleh dapat gelang sampai ke siku ke, tanah serelung ke, rantai karat mencecah ke lantai ke?) opss....melampau betul. hagak2 le kan. Meterialistik betul bini abg ni. InsyaAllAH,Saya tak perlukan semua itu....segala harta benda & kemewahan itu belum tentu menjamin kebahgiaan kita sekeluarga. Alhamdulillah syukur dgn apa yg dikurniakan sekarang.
Terima kasih juga pd abg yg sanggup bangun setiap malam untuk buatkan susu anak2 walaupon saya sedap je mendengkor. hehehe. terukkan saya?? takper...abg kan sayang bini...kata abg:)
Setiap pagi bila bangun je dari tidur,anak-anak akan minta ayah yg mandikan mereka sebelum ke sekolah. nak buat itupon ayah, nak buat ini pon ayah....serba serbi hero-hero saya tu minta ayah yg buat.
So, pada saya...peranan & pergorbanan seorang ayah ini amatlah dihargai. Terima kasih sayang kerana menjadi seorang SUAMI & AYAH yg hebat dimata saya & anak-anak.

No comments: