Monday, January 31, 2011

My Bowling Time!

Location : The Summit,USJ
Date : 29. Jan. 2011, Saturday

yeahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....BOWLING Time:)
Every year saya tidak pernah miss utk main bowling anjuran KELAB di tempat saya kerja. Saya bukanlah Pro sgt...setakat PROsak game adalah. Team saya sebenarnya org yg sama je. K.Ana & K.Jati ni ibarat sign kontrak sampai mati/pencen...bkn apa, ktorg ni serasi bersama. Tp this year KJati x dpt join b'sama di sebabkan melahirkan baby yg K-5...tahniah!! so, tempat KJati di gantikan oleh adik Shima.

Shima, me and K.Ana....

memandangkan saya tiada maid di rumah, 2 hero saya pn t'paksalah saya hangkut skali. 1st time tau bawak hero2 tu....bkn apa, bila bawak je....mulalah m'ganggu konsentrasi saya jek nak main bowling tu nanti..hehehe...

saya nk imbas kembali pencapaian kami bertiga;

                       Ini pd tahun 2007, pertama kali kami bergandingan...overall, no 1 grouping..

Ini pulak pd thn 2008, ms ni KJati pencen jap....t'telan bola bowling:) x silap thn ni merosot teruk...x ingat dpt no brapa....


                                                haa...nengok, Kjati hanya jg registration jek!!


                                                 yg ni plak pd thn 2009....ke-4 keseluruhan....

                                                           last year 2010, tempat ke-3               

2011 - tempat k-3 juga.....
kesimpulannya, kira hebat la jugak....ranking kami b-3 belum pernah jatuh lagi walau bukan tahap pemain profesional.Jgn x tahu...setiap kali nk ada tournement, kami b-3 x pernah langsung turun traning.Bkn nk belagak tahap dewa kan:) tp itulah hakikat, kalau kami turun training nanti...ha, alamat kawan2 lain x leh cari makan.Oppppppppppppssssssssssssss, perasannya saya:)hehehe....ermmmmmmmm,rasanya thn depan turn saya plak nk berehat....utk memberi tumpuan kpd bakal pewaris mazni dan khairul...ececece! InsyaAllah,Amin...

1 comment:

Zallyna said...

wah....ko ler upernyer nak nak menambanh yer...jeng..jeng...hehehheheheh!!!!