Thursday, April 18, 2013

LANGKAWI lagi!!

LANGKAWI lagik??

Salah timing waktu membooking tiket ke Langkawi haritu. ingatkan time school holidays...tak sangka lak this year cuti sekolah dh revise ke end of March...disebabkan dah booking tiket oleh mak ko ni haa...pe lagi, ponteng sekolahlah jawapnya....seminggu before school holidays haritu kami g bercuti.Opkos le mak ko ni nak menyopping pingan mangkuk, kuali bagai kan? Abis duit mak & ayah ko ni gara2 pecah@renovate umah aritu. korek le apa yg adaa....sebab dh booking tiket oii! rugi x pergi....



Activity day 1: Cable Car @ Gunung Mat Cincang
Price for Adult : RM15 & Children : RM10 (with IC)





Next activity : Naik bot pusing Pulau
Price for 1 boat : RM250 for 2 hours

geng-geng mak jemah ni..kikiki

@ KILIM Geoforest Park

Pulau Kasut...sama tak??

Day 2 nanti update ek...
nk cari mana letak gambor...hihihi

tq...babaii!!

2 comments:

Khai♥Rin : anies said...

tp pulau tu mcm muncung buaya ;-)

MaZnie said...

Pulau tu memang di panggil Pulau Kasut pon Rin. Tp mmg ada 1 Gua yg memang sama muka wajah gua tu macam buaya. Nanti kita upload ye...tgh mencari gambar. hihi

thanks Rin!!