Wednesday, April 10, 2013

Lama menyepi....

As salam & Salam Sejahtera...

Wooooo...lama x muncul. Blog makin bersawang le jawapnya. Nasib ingat lagi pasword nk ON...kikiki. BB Damia saya pon dh cecah 7 bulan...Hero saya si Rafiq dah bersekolah darjah 1 & Hero saya si Haziq pula darjah 3 sekarang ni..Kompom sangat saya malas nk buka & update blog. BZ sangat dengan tututan kerja & Bizness Public Mutual saya.

Alhamdulillah...kata org, rezeki anak2. Untuk anak yg baru ni memang murah betul rezeki saya sekeluarga...dapat anak perempuan, bizness pon success, dapat Reno umah & Upgrade kuda baru kihkihkih...Alhamdulillah. Syukur Ya ALLAH. Terima Kasih Allah kerana sentiasa memurahkan rezeki kami sekeluarga. Amin...

Jom layan gambar apa yg ada selama 7 bulan menyepi ni ye...hihi!!!


Ini Abg Damia...Rafiq, 1st day @ Skul...

Saya Damia Qaisara....saya xde rambut!! huhuhu

masam je muka Damia...


Damia suka main bear!!!

Damia dah pandai gelak besoooo!!!


Ini Ayah Damia....Smart tak??

Ini Abg Damia...Haziqqqqqqq!!! Ensem tak??


ini Ibu Damia ye....

oklah...nanti saya nk update macam2 citer lagi ye!! Katanyaa...hihihi
In Syaa Allah....tunggu ye!!

mekasih:-)

4 comments:

dyanayusuf said...

mana gambo keta baru???

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii mummy damia ni lama betul menghilang...(sy pon br lps kuar gua jg) hehehe
cam ne sihat x?
alhamdulillah semoga sentiasa dilimpahi rezeki-Nya..

MaZnie said...

Diana...amboiii, laju je tanya keta baru ek? keta 2nd hand je beb...hehehehe

MaZnie said...

Khairin....
yee....baru muncul kan?
awak pon br dpt bb ke? Tahniah ye...BZ sgt la. x sempat nk update blog. Hari ni xde mood nk buat keja...nk layan blog plak. dh lama x baca blog kawan2. blog sendiri pon x hupdate!! huhu
Alhamdulillah...Sihat hendaknya.
Khairin...boleh PM HP awak?
sms ke saya...boleh kita wasup2 ke..0196002553.