Wednesday, August 10, 2011

Highway Jam @ Saujana Putra

Hari ni lewat datang kejaaaa.......8.48am. Merah  punch card aku hari ni. dammmmmmmmmmmmmm!!!

gambar hiasan pak cik google

Sebuah Lori baja (nampak cam baja) terbalik melintang patah abis disemua lorang jalan @ Highway Bandar Saujana Putra pagi ni menyebabkan kesesakan yg teruk lagi luar biasa. keluar dr rumah 6.50pg sehinggalah melepasi lorang kecemasan yg dibuka pada hampir jam 8.10pg. giler lama terperangkap di tgh2 h/way tu. My hero pon terlewat ke skul pagi ni...adeh!!

cengini la teruknya jammed pg tadi!! huh..

Tak dpat bayangkan kalau balik time nak raya nanti andai ada berlaku kemalangan cam gini kan? yg pagi ni pon macam2 berlaku dlm keta. Si abang dah x tahan nk buang air kecil...si ayah plak dah ngadu sakit perut.Nasib si adik ok lagi...selalunya pagi2 si adik mesti melepas. (Sbb pagi2 dia mesti nk g toilet buang air besar a.k.a nk terber@k!!) tak kira di rumah @ dah sampai ke skul dia...hehe.

Dalam kebusanan mengharungi traafic jamed yg amat teruk pagi tadi, hero2 saya tu di temani oleh si Ipad2. Pd sapa2 yg berminat nk tau mengenai Ipad ni...lehlah ke website :


cik Ipad2ku....


 ok, sekian utk hari ini.....

4 comments:

KhaiRin said...

bleh jd giler kalu jammed cm ni

MaZnie said...

hahaha....tau xper!!

Mrs. Norrie said...

giler punyer jam...
mau aku el jer klu cenggini

MaZnie said...

Norie...aku xleh EL slm.tersepit ditgh2 h/way tu. nk patah balik pn dh x boleh...kalu EL pn rugi gak semata2 dok kat situ. baik EL direct g soping...hehehe.