Friday, July 29, 2011

Mood kembali:)

as salam & salam sejahtera semuanya...

hoooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....rindunya. dh lama x update blog...kali terakhir update story bulan June yg lepas....dgn kesibukkan yg melampau, office plak dilanda tsunami (renovation) jap2 bau cat, ngan habuk nyelah, ada nyamuklah... so, mood utk menghupdated blog xde. nk update story kat umah...line berukband celcom aku lak yg slow mcm tut**** (dh tamat pon riwayat celcom berukband aku tu). Haku dah le ada macam2 story ni:).....jgn tamak Mazni, ce citer satu-satu...hehehe

ok, kita citer pasal netball dulu ek!!

Netball interdepartment 2011 telah berlangsung @ Kompleks Sukan Proton pada 3 July 2011. Tahun ini juga team aku (RND) masih tidak dapat mengekalkan status juara. Entah dimana silapnya, maybe team aku ni  over confident kut...hehehe. jgn mare ye korang....ni analisis aku la!
tp takper, atleast RND dh pegang kejuaraan 3 kali berturut2 dari tahun 2007~2009...
x silap aku laa..rasa cam 4x berturut2...x kesahlah!! janji dah pernah menang!
korang ada....hehehe.

rnd team....


next year kita cuba lagi!!


me, salwa, zara and harizah...

ok, sekian utk hari ini....


2 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

statement last tu mcm nk sedap kn ati sdn bhd je


Hadiah

MaZnie said...

thanks anies...
kenapa kit axleh nk leave comment kat awak nyer blog ye?? dh try byk kali....xleh publish gak!!